Advertentie

Artikel

Skype lanceert nieuw design voor Mac vlak voor OS X Yosemite release

Sophie Notten

Gepubliceerd

Eerder vandaag ontving Skype voor Mac een vernieuwd design dat meer wegheeft van de iOS-versie van de communicatie-app. De update verschijnt vlak voor de aanstaande release van OS X Yosemite. De lancering van het nieuwe besturingssysteem wordt verwacht tijdens het mysterieuze Apple-evenement op 16 oktober.

Het vernieuwde design legt de nadruk op messaging, waardoor gebruikers nu gemakkelijker berichten sturen. Skype wil hiermee duidelijk maken dat het programma niet alleen voor videogesprekken bedoeld is. De interface van de chats heeft veel weg van Apple’s eigen Berichten-applicatie. Het versturen van bestanden werkt beter na de update en de transfers zijn te zien in je chat-gesprekken. Skype voor Mac biedt nu ook ondersteuning voor grote emoticons.

Skype lanceert nieuw design voor Mac vlak voor OS X Yosemite release

Skype voor Mac is zo ontworpen dat het perfect past bij het doorschijnende design van OS X Yosemite, zodat je het programma achter je huidige venster ziet.

Dankzij de update werkt Skype voor Mac nu ook op 64-bits, waardoor het programma gebruik kan maken van de huidige moderne en sterke hardware.

Windows-gebruikers hoeven zich niet lang buitengesloten te voelen. Skype is van plan het vernieuwde design binnenkort ook voor Windows te lanceren.

Lees ook: