Advertentie

Skype

Skype APK voor Android

 • Gratis
 • In Nederlands
 • Version: 8.64.0.81

Goedkoop bellen met je Android telefoon of tablet

Met de Android-versie van Skype (video)bel je gratis of goedkoop met je telefoon of tablet.

Veel mogelijkheden

Deze mobiele versie van de populaire VoIP-app gebruikt WiFi of 3G om contact te maken met vrienden en familie via Skype. Naast bellen kun je ook tekstberichten sturen naar andere Skype-gebruikers. Deze functie is flink uitgebreid sinds het samenvoegen van MSN Messenger met Skype. 

Net als de desktop-versie is ook deze mobiele versie erg makkelijk te installeren en te gebruiken. Zodra je je hebt geregistreerd en aangemeld, krijg je een virtuele tour waarin je exact wordt uitgelegd wat je allemaal kunt doen met de app. Als je begint, kun je ervoor kiezen je contacten te syncen. Daarnaast verdeel je contacten in groepen, voor een beter overzicht.

Een aantal mogelijkheden die de desktop-versie van Skype wel heeft, ontbreken helaas in de app, zoals bijvoorbeeld groepsgesprekken.

Gebruiksvriendelijkheid

De interface van Skype is helder en duidelijk. Onderaan het scherm vind je twee iconen, één voor bellen en één voor chatten en een menu waarin je mensen en telefoonummers toevoegt. Het hoofdscherm is gericht op je contacten, hierop zie je al je Skype contacten, favoriete contacten en je recente activiteit. Door naar links of rechts te vegen, wissel je tussen deze lijsten.

Met Skype voor Android kun je ook videobellen, dus chat je face-to-face met al je vrienden, ook als ze een ander besturingssysteem gebruiken. De app ondersteunt ook het sturen van sms-berichten.

De interface van de tabletversie ziet er goed uit en biedt je makkelijk toegang tot al je contacten. Het chatvenster is uitstekend en doordat de zijbalk weergegeven wordt, kun je de andere functies van de app benaderen terwijl je aan het videobellen bent.

Een nadeel van Skype op Android is dat je de app niet makkelijk afsluit. Er ontbreekt namelijk een afsluitoptie. Je moet de app dus het zwijgen opleggen via een externe task manager. Als de app op de achtergrond actief blijft, vreet dit batterijen, wat erg irritant is.

Conclusie

Skype voor Android is erg handig om goedkoop mee te bellen. De app is echter niet zo goedkoop als sommige andere VoIP-diensten.

 

VOOR

 • Gratis en goedkoop bellen
 • Syncen van contacten
 • Profiel aanpassen
 • Videochat
 • Sms-ondersteuning

TEGEN

 • Geen groepsgesprekken

Advertentie

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor android

Advertentie

Skype

Download

Skype 8.64.0.81 voor Android

Advertentie

Beoordelingen about Skype

 • Anonymous

  door Anonymous

  Videobellen met Asus transformer.
  Videobellen met de Asus transformer lukt niet.
  Alleen geluid, geen beeld!
  Hopelijk koMeer

 • Anonymous

  door Anonymous

  Op android 2.2 kun je geen conectie maken .
  Als wil skypen, kun je op een android 2.2 tablet inloggen wel vegeten geen netwerk Meer

Alternatieven voor Skype

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

×