Skype

Skype voor Mac

  • Gratis
  • In Nederlands
  • Version: 8.60.0.76

Skype: nu ook met groepsvideogesprekken

Skype is misschien wel de machtigste belkoning van het internet. Met het gratis programma chat je via microfoon en webcam met je vrienden, familie of collega's. Deze beta-versie heeft echter een topper van een nieuwigheid in petto: via de videoconferentie-functie doe je nu aan groepsgesprekken.

Waar de Mac-versie in het verleden achterlag op die voor Windows, is Skype 5 op beide systemen vrijwel identiek. Dit betekent dat de applicatie een sterk verbeterd hoofdmenu biedt, met snelle toegang tot de functies voor bellen, (video)chat en bestandsuitwisseling. Je contacten staan in de balk aan de linkerkant; hier vind je ook een korte geschiedenis van recente gesprekken.

De grootste vernieuwing van Skype 5 is natuurlijk dat je videoconferenties organiseert. Je 'videobelt' in een apart donkergekleurd venster. Deze heeft een design dat doet denken aan de 3D 'Cover Flow' van Apple producten als iTunes, iPod-toestellen en de Safari-webbrowser. Elke deelnemer krijgt hierin een plekje, met een maximum van 10 videochatters. Denk trouwens niet dat het webcam-geweld de beeldkwaliteit aantast: Skype 5 loopt ook met meerdere participanten uiterst soepel.

Zoals je gewend bent van Skype bel je goedkoop via je internetconnectie. Maar deze beta-versie doet er ook een schepje bovenop: je videochat nu niet alleen met één vriend, maar met wel 10 tegelijk.

VOOR

  • Verbeterde gebruikersinterface
  • Uitstekende geluids- en videokwaliteit
  • Videoconferentie met max. 10 personen

TEGEN

  • Mini controlepaneel 'hangt' over andere apps

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Skype

Download

Skype 8.60.0.76 voor Mac

Beoordelingen about Skype

Heeft u geprobeerd Skype? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Alternatieven voor Skype

Verken Apps

×